Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Houston Whitney

Zařazeno: iReferaty.cz > Životopisy > Houston Whitney
 
Osobnost: Houston Whitney
Datum vložení: 15.11.2006

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Malá Whitney se narodila v srpnu roku 1963 v malém městečku ve státě New Jersey. Jako děvčátko začala Whitney zpívat v baptistickém sboru. Poprvé si profesionálně zazpívala jako teenagerka. Kromě toho využívala svůj vzhled a věnovala se modelingu. Ve stejnou dobu začala studovat herectví a tanec a účinkovala v mnoha televizních reklamách a sitcomech. Budování kariéry zpěvačky a herečky se začala Whitney pořádně věnovat několik týdnů po svých osmnáctých narozeninách. Známe ji z filmů: Osobní strážce, Kazatelova žena a dalších. O tom, že Whitney „jede“ v drogách, se začalo mluvit v lednu roku 2000. Tehdy si s jejím manželem Bobbym užívali na havajských plážích a při odbavování na Havajském mezinárodním letišti došlo k nemilému incidentu. Pozorný celník našel u Whitney v kabelce 15,2 g marihuany. Zaskočená Whitney nechala kabelku svému osudu a urychleně odkráčela s manželem k letadlu do San Franciska. Přivolaná letištní policie už jim mohla jenom zamávat do vzduchu. Tuto příhodu vysvětlila Whitney takto: „Nejsem narkomanka a můj muž také ne. Nebudu vás ale přesvědčovat, že jsme s Bobbym svatí.“ Tuto „svatost“ ukázali o osm měsíců později, kdy sociální úřad pro mládež měl podezření, že manželé Houstonovi zanedbávají jejich tehdy sedmiletou dceru Bobbie Kristinu a tak museli přijít oba k výslechu. Asi, aby se vzpamatovali z tvrdých otázek státních orgánů, uspořádali o dva dny později marihuanovou a kokainovou hotelovou party. Té se pochopitelně zúčastnila i malá Bobbie, i když spala ve vedlejším pokoji. A jak vypadalo apartmá poté, co ho „partička“ opustila? Všude leželi špačky marihuanových cigaret, na zemi byl pohozený igelitový sáček se zbytky trávy a na sedačce se válela prázdná láhev od whisky. Tato rychlá cesta do náruče drogové smrti se vůbec nelíbila jejím rodičům. Matka obviňuje z pádu své dcery Bobbyho se slovy: „Tenhle chlap je její zkáza. Až se sním dcera konečně rozejde, bude zase šťastná jako kdysi,“ prohlásila.

Kdysi Whitney o sobě prohlásila: „Jsem rozhodnuta začít se sebou něco dělat. Začínám opět zpívat. Ke svým filmovým rolím hodlám přidat co nejrychleji spoustu dalších. Již půl roku docházím na všemožné terapie. Je ze mě již naprosto jiný člověk, a to vám všem dokážu“. A dopadlo to tak, že bohužel nyní leží v nemocnici a je z ní lidská troska. Podle nás by si měla nechat poradit a opravdu již přestat „drogovat“ a jít do léčebny, i kdyby to znamenalo konec její kariéry.





Hodnocení: (hodnotilo 17 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info