Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Johnny Depp

Zařazeno: iReferaty.cz > Životopisy > Johnny Depp
 
Osobnost: Johnny Depp
Datum vložení: 9.2.2008

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Osnova: 1) Seznámení
2) On a rodina
3) Školní léta
4) Jeho díla a sláva
5) Konec drogám
6) Současná rodina
7) Závěr

Jeho povoláním je herectví. Narodil se 9.6. 1963 a je ve znamení blížence. Jeho plné jméno je John Christopher Depp druhý. Jeho máma se jmenuje Betty Sue a jeho otec John.

V minulosti se on a jeho rodina často stěhovali, že si ani nepamatuje, kde všude bydlel. Jeho rodiče měli navíc výbušný vztah. Předtím vším se snažil utéct tak, až propadl i drogám.
Jak bylo Johnnymu 12 dostal kytaru, aby svůj volný čas věnoval něčemu jinému, než byly drogy. V 15 letech se jeho rodiče rozvedli. Se školou skončil v 16 letech, a rozhodl se věnovat hudební kariéře. Založil kapelu The kids a vydal se s ní do Los Angeles.
Jenže všechno se rázem změnilo. Johnny potkal svou ženu Lori Allisonovou s níž se oženil ve 20 letech, jejich manželství vydrřelo s bídou 2 roky.

Po rozvodu se seznámil s Nicolasem Cagem, který ho vzal na svou schůzku se svým agentem a z Johnnyho Deppa se stala hvězda. Jeho 1. film byl Elm Streed. Další jeho role, kterou nejprve nechtěl, byla role Toma Hansona v seriálu 21 Jump Street. Po tomto seriálu byl ještě více slavnější. Další jeho filmy byly: Tajemné okno, Stříhoruký Edward, Karlík a továrna na čokoládu, Mrtvá nevěsta Toma Burtuna a další. K jeho nejslavnějším dílům v této době patří Piráti z karibiku 1(Prokletí černé perly) a 2(Truhla mrtvého muže), kde si zahrál hlavního hrdinu kapitána Jacka Sparrowa.
Během natáčení Stříhorukého Edwarda poznal i svou lásku Winanu Ryderovou, s kterou se po 3 letech rozešel. Až v roce 1994 přestal Johnny Depp užívat drogy.
Dvojnásobný tatínek Johnny Depp, který společně s francouzskou zpěvačkou Vanessou Paradis vychovává děti - 7letou Lili Rose a 4letého Jacka. Protože jeho přítelkyně byla francouzska, přestěhovali se do Francie. Věnuje se dále své kariéře.





Hodnocení: (hodnotilo 159 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info