Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Madonna

Zařazeno: iReferaty.cz > Životopisy > Madonna
 
Osobnost: Madonna
Datum vložení: 23.11.2009

 

squareVClanku:
id='square-ir'
1958-0000

Madonna už má svůj věk, ale pořád je to hvězda, kterou má každý rád. Každý den vykonává nějaký sport a ráda chodí do posilovny. Adoptovala chlapečka z Afriky, je mu kolem 4 roků, Madonna chce ještě adoptovat jednu holčičku, ale maminka holčičky je proti tomu, kvůli tomu, kolik má sama Madonna dětí. Madonny maminka umřela, když jí bylo 6,5 roku, ale za to byla nejstarší z celé rodiny a tak na ní zbylo to, že se ujmula role mámy. Její mamka, byla rok v nemocnici, před svou smrtí chtěla hamburger, umřela na rakovinu prsu. Madonna vyrůstala ve velké rodině, má 5 bratrů a 3 sestry, z toho je pět pravých souroznců. Její rodina pochází z Itálie, ale její otec se narodil v Bay city, předměstí Detroitu je to:
a) nejznámější automobilové město v Americe,
b) v 50 letech vznikl rockn - roll,
c) v 60 letech vzniklo Motownsoul.

Pak se přestěhovala do Pantiacu, nedaleko Detroitu. Má kolem 154 cm a sama říká, že je ukecaná od přírody. Zajímavé je, že Madonna získala hlubokou víru a dodnes jí neztratila. Je patrno, že Madonna položila základní kámen své kariéri velmi brzo. Madonny pravé jméno je - MADONNA LUISA VERONICA COCCONE. Je vyučená tanečnice a je ve znamení lev a říká se, že kdo, se narodí ve znamení lva tak, že má štěstí a velikou lásku ke zpěvu a tanci (různém). Zahrála si také v mnoha filmech, například v Bondovi Dnes neumírej, a měla roli trenérky šermu. Madonna také spolupracovala se značkou HENNES§MAURITZ v kolekci M. Na turné jí většinou kostými vytváří Jean-Paul Gaultier.
Madonna je první zpěvačkou, která své nové album nabídne uživatelům mobilních telefonů dříve, než se objeví v ochodech. Klienti britského obřího mobilního operátora Vodafone, si teď podle zahraničních médií, budou moci v nadcházejících dnech postupně stahovat na své mobili skladby z Madonnina Alba HARD CANDY které vyšlo 30.dubna 2008 cena 99 centů a v česku asi (15 kč).

V USA, vydažili snímek Madonny za 37 500 dolarů, je to 30 let starý snímek. 26. ledna 1989 uzavřela smlouvu na její vlastní filmovou produkci, se společností COLUMBIA PICTURE.
23.února 1989, se éterem šíří zvěsti o nasilnickém ošklivém chování jejího manžela Penna, rovněž podala žalobu za ublížení na tělo, na policejní stanici v Malibu, ta byla později stažena. Mluvčí Penna, rozvod označila za přátelský, Madonniny právníci, neměli co dodat. Snad tedy, až nadcházející tehdy album LIKE A PRAYER, vrhne trochu světla na její soukromá protivenství. V té době, Penne mizí do Kanady natáčet film, WELNE NO ANGELS. Pak se stejně s ním rozvedla.

Já teda osobně mám Madonnu moc ráda a tak to zůstane a tak skloňme hlavu úžasné zpěvačce, která dala světlo na nový styl hudby.





Hodnocení: (hodnotilo 77 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



   Referáty na stejné téma:
Madonna Madonna 182 slov
 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info