Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Zabiják bestií

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Zabiják bestií
 
Autor: Bill King
Název díla: Zabiják bestií
Datum vložení: 9.2.2006

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Vzucholoď letí do města Kislev varovat carevnu před vojsky, která byla viděna v pustinách a několik trolobijců se rozhodne zůstat v Praag a hledat zde hrdinskou smrt. Praag je skutečně obležena gigantickými vojsky Chaosu, která vede válečník Arek Srdce démona. Ten si chce získat slávu v očích svého boha a dát mu Praag jako dárek. Všimne si G. a F. a jejich aur, které prozrazují mocné nepřátele. Pomocí svých kouzelníků se doví něco o G. a odhalí tak některá tajemství, kterými je G. (hlavně před čtenáři) zahalen. Pokusí se ho několikrát zabít prostřednictvým špehů ve městě. Neúspěšně. Nakonec se rozhodně, že on je ten, kdo je musí zabít a podnikne rozhodující útok na město. Kislevané však bojují s tvrdohlavostí trpaslíků, protože vědí, že jsou odsouzeni na smrt. Arekovu armádu odrazí i díky vzducholodi, která se vrací z Kisleva a armádě carevny, která vyjela městu ihned na pomoc. G. zabije Areka a jeho kouzelníci prchnou zpět do Pustin i s celou armádou (s tím co z ní zbylo).





Hodnocení: (hodnotilo 2 čtenáři)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info