Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Zabiják skavenů

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Zabiják skavenů
 
Autor: Bill King
Název díla: Zabiják skavenů
Datum vložení: 9.2.2006

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Po té, co Gotrek a Felix pomohli králi Karaku osmi vrcholů od problému s trolem, se G. rozhodl jít na sever. Udělají si malou zastávku ve městě Nuln, kde hodlají načerpat síly a hlavně peníze. Nechají se najmout do "kanálové hlídky", která má za úkol hlídat městské stoky. Tam se spolu s ostatními členy hlídky stanou svědky podivného obchodu mezi vrchním městským soudcem a jakýmsi skavenem. Skaven si jich však všimne a včas uteče. Skavenem není nikdo jiný než mocný šedý věštec Tanquol. Ten obchoduje s chaotitem a dává soudci úplatek, aby obchody přehlížel. T. a jeho skavení ogr Kostilam zlikvidují celou hlídku a chystají se i na G. a F. Jenže je podcení a poté co G. K. bez problémů zabije T., uprchne pomocí teleprotačního kouzla. Když je v bezpečí, doví se, že si rohatá krysa a její rada třinácti jej zvolila generálem invazní armády, která má obsadit Nuln. Všude však naráží na dvojici G. a F. Po několika neúspěšných pokusech se rozhodne, že jsou nesmrtelní a kvůli intrikám mezi skaveními klany je odsune na druhou kolej. Někdy je dokonce využije, aby překazil plány některého nepřátelského klanu. Nakonec, když po hladu, moru a jiných typických skaveních zbraních dojde konečně k bitvě, jsou to právě G. a F., kdo upozorní hraběnku na armádu v jejích ulicích, právě když ona koná bál.





Hodnocení: (hodnotilo 11 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info