Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Witch

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Witch
 
Název díla: Witch
Datum vložení: 16.2.2006

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Witch je 5 neposedných holek které bojují proti zlu každá má svůj živel:
Will: srdce kondrakaru
Irma:voda
Taranee:oheň
Cornelie:země
Hai lin: vzduch
a taky jako každý člověk mají svoje údaje:

Will:je jí 14 let,narozeniny slaví 19 ledna,její znamení je Kozoroh, kamárídky o ní říkají že je trošku nesmělá velice citlivá a zranitelná.Je alergická na pyl,miluje všechny vodní sporty a sbírá plyšové žáby. Opatruje srdce kondrakaru,medailon,který v sobě soustřeďuje veškerou energii vesmíru.

Irma:její 13 let. narodila se 13. března ve znamení ryb.Je nejtemperantnější a nejupovídanější ze všech holek. Ráda nosí různé tašky a batůžky,už jich má docela slušnou sbírku.Pouze její nejlepší přítelkyně vědí,že je v hloubi duše velmi romantická.Jejím spojencem je Voda.

Taranee: její 13let a narodila se 2dny po jarním slunovratu tedy 23.března. Její znamení je Beran.Je prý ze všech nejklidnějšía trošku uzavřená.Je to tím že chce mít všechno pod kontrolou.Běda však tomu,kdo ji rozzlobí...Jo,aby nezapoměla miluje matematiku a knihy- čím tlustší,tím lepší. Jejím živlem je Oheň.

Cornelie:její 14 let jako Will a narodila se 10.května ve znamení Býka.Moc toho nena mluví.Miluje kočky,bruslení a secondhandy.Ráda se hezky obléká.Ji poslouchá Země

Hai lin:má narozeniny 4.června a je ve znamení Blíženců.Její 13let.Její největší zálibou je kreslení,a proto všude s sebou nosí papír a tužku.Ráda si čte o mimozemšťanech a doufá,že jednou potká skutečného.Rozumí si se vzduchem.

DOHROMADY SPOLU TVOŘÍ SKUPINU ČARODĚJEK WITCH!





Hodnocení: (hodnotilo 2 čtenáři)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



   Referáty na stejné téma:
Witch Kaaberbol, Lene 156 slov
 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info