Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Come as you are

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Come as you are
 
Autor: Michael Azerrad
Název díla: Come as you are
Datum vložení: 16.4.2006

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Tato knížka je obsáhlým dílem o jedné z nejznámějších skupin století- Nirvaně. Je doplněna o fotky skupiny ve všech stadiích jejího "života". Jsou tam i plakáty na jejich koncerty, obaly alb atd. Hlavní postava této skupiny byl Kurt Cobain, byl nejenom zpěvákem, ale psal i texty a hrál na kytaru. Je v ní obsažen i Kurtův životopis, od dětství až po jeho předčasnou smrt (ustřelil si hlavu brokovnicí). Obsahuje i rozhovory s Kurtem a ostatními členy skupiny a několik textů psaných Kurtovou rukou. Jsou v ní popsány vztahy ve skupině i Kurtovy vztahy k manželce (rockové zpěvačce) Courtney Love.

Hodnocení:
Mám ráda písničky od Nirvany, mají hloubku. Narozdíl od stupidních textů a stále se opakujících rytmů (tuc tuc) např. Britny Spears, Heleny Vondráčkové a některých chlapeckých skupin dneška.





Hodnocení: (hodnotilo 21 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info