Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Tajemství anonymních dopisů

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Tajemství anonymních dopisů
 
Autor: Enid Blytonová
Název díla: Tajemství anonymních dopisů
Datum vložení: 7.5.2006

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Knížka popisuje policejní případy pětice pátračů : Larry , Daisy , Pipa , Bětky , Špekouna a jeho psa Broka. Tentokrát byla na řadě záhada anonymních dopisů. V ulici lidé dostávali dopisy plné pomluv. První dostala hospodyně Pipa a Bětky, Nina. A proto odešla z práce. Pětice pátračů dávala do hromady všechny důkazy, které by jim mohli pomoci. Našli písanku ve, které byla napsána malá písmena tak usoudili, že ten kdo psal ty dopisy neuměl psát a tak si to nacvičil v písance. Zjistili, že všechny dopisy byly poslány z jiného města, ale byly bez velkých psacích písmen. Nakonec vyšlo najevo, že jejich hospodyně posílá všechny ty škaredé dopisy, protože chtěla aby na místo Niny nastoupila její dcera. Hospodyni si odvedl strážník, který neměl moc rád pětici pátračů, protože všechny záhady vyřeší za něj.





Hodnocení: (hodnotilo 206 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info