Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Metráček

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Metráček
 
Název díla: Metráček
Datum vložení: 13.5.2006

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Jitce je čtrnáct let.Všichni se jí vysmívají pro její přebytečná kila. Ona jim však chce dokázat, že také něco dovede.Proto cvičí vybíjenou ve staré kolně. Nemůže se dočkat až bude jejich tělocvikář, přezdívaný Bohoušk, vybírat tři dívky na okresní zápas.

Byla vybrána i Jitka. Třetího února se konal okresní turnaj v Rybíně. Dívky se velic bály, na řadu přišli až dvanácté. Když nastupovaly, někdo z hlediště zavolal: ¨METRÁČKU¨!!J itka byla smutná, protože věděla, platí na ní. Rozhodla se, že mu ukáže. Děvčata vyhrála pohár. Po zápase přišel do šatny za Jitkou kluk, který se jí ráno posmíval. Začal ji chválit, jak dobře hraje. Ptal se také, jak se jmenuje. Neodpověděla mu. Řekl jí, že se jmenuje Honza. Po cestě k autobusu jí nabídl, zda nechce chodit do atletického oddílu. Po domluvě s rodiči začala jezdit do Rybína na tréninky. Při prvním zápase se s Honzou pohádala. Naštěstí v létě jeli na soustředění. V autobuse nebylo volné místo, a tak si dívka musela sednout vedle něj. Po chvíli spolu začali opět mluvit. Jitka byla velmi šťastná.






Životopis spisovatele: Stanislav Rudolf
Hodnocení: (hodnotilo 170 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



   Referáty na stejné téma:
Metráček Rudolf, Stanislav 161 slov
Metráček Rudolf, Stanislav 269 slov
 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info