Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Pipi Dlouhá punčocha

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Pipi Dlouhá punčocha
 
Autor: astrid Lingrenová
Název díla: Pipi Dlouhá punčocha
Datum vložení: 22.11.2006

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Kniha je o devítileté dívce, která má velikananánskou sílu a je velmi mrštná. Je dcerou námořníka Dlouhého punčochy. Lidé si myslí, že jí zemřeli oba rodiče, ale její tatínek je (jak si myslí Pipi, ale i doopravdy) nynější král na ostrově Kurekuredutů. Pipi prožívá velké dobrodružství s kamarády Tomy a Anikou. Pipi bydlí ve vile Vilekule vedle rodiny Settergrenových. Pipi žije sama, ale sama není nikdy. Pipi má vlastního koně, opičku "pana Nilsona"a spoustu kamarádů.

Jednou pro Pipi přijede její tatínek Efraim a chce si ji odvést. Ale Pipi nechce. Táta odjede, ale zase se brzy vrátí. Pipi si odveze, ale s ní i Aniku a Tomyho, koně a "pana Nilsona". Prožijí krásné období na ostrově Kurekuredutů, kde se dokonce setkají i s lupiči.
Nakonec se rozloučí s Kurekuredutama a odjedou zpátky domů.

(Příběh je velmi pěkný)





Hodnocení: (hodnotilo 460 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



   Referáty na stejné téma:
Pipi dlouhá punčocha Lindgrenová, Astrid 108 slov
 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info