Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Čtyři a půl kamaráda a stopa zapomenuté ponožky

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Čtyři a půl kamaráda a stopa zapomenuté ponožky
 
Autor: Joachim Fridrich
Název díla: Čtyři a půl kamaráda a stopa zapomenuté ponožky
Datum vložení: 23.11.2006

 

squareVClanku:
id='square-ir'
O letních prázdninách celá detektivní parta odjíždí se svým třídním Hardym a spolu s jeho rodinou (manželka, Zbynda, Linda) na Dánský ostrov Fano jako letní školní tábor. Když dojedou na místo jejich známý, který si mimochodem hraje na potomka vikingů, do tábora. Tam se dozvědí že na ostrově straší známý biskup z Fano. Má velkou berli, záhadný klobouk a ušmudlaný plášť. To je pro Kalla a jeho partu velká příležitost jak se zviditelnit - tím žě chytí Biskupa. Jednou Zbynda utekl z tábora a přes noc nebyl doma. Štefka, Kalle, Ferda, Ředkvička a Sedmikrásek se ho vydají hledat.Ale najdou pouze jeho ponožku. Zbyndu našel Biskup z Fano a nechal ho u něj přespat. Když to zjistila parta tak se zděsila, ale později zjistila že biskup z Fano je jen osamělý rybář, který má rád klid. Na konci prázdnin se všichni vrátili domů, živí a zdravý.





Hodnocení: (hodnotilo 273 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info