Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Kam utíkáš Daisy?

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Kam utíkáš Daisy?
 
Autor: Oldfieldová Jenny
Název díla: Kam utíkáš Daisy?
Datum vložení: 9.1.2007

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Daisy je malá uličnice, to je jisté. I když občas je v průšvihu téměř nevinně.
Ve škole je sportovní den a Jimmy s Daisy náhodou objeví diář třídní učitelky Amberlové. Daisy očekává, že se dozví něco pikantního, ale diář je stejně nudný jako slečna Amberlová. Tak si vymyslí zajímavější informaci... Nyní se i Jimmy-Daisyn nejlepší kamarád domníva, že Amblerka chodí s fotbalovou hvězdou Robinnem Exlym. "To není možné" křičí jejich spolužáci. Daisy je ale nakonec přesvědčí. O pár dní později má třidní už zase zpátky svůj diář a představuje žákům svého přítele-Trenéra fotbalistů-Kevina Foxe. Na Daisy se celá třída podívala. O přestávce Daisy řekla, že si asi špatně přečetla jméno.





Hodnocení: (hodnotilo 83 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info