Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Husí kůže krev příšery

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Husí kůže krev příšery
 
Autor: Robert Lawrance Stine
Název díla: Husí kůže krev příšery
Datum vložení: 25.1.2007

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Napsal:Robert Lawrance Stine
Nakladatelství:Po 1.Scholastic,v ČR Fragment
Žánr:Horror
Počet stran:125
Počet kapitol:29
Hlavní postavy:Evan,Andy(Andrea),teta Katrin,pes Tigger a kočka Sarabeth
Vedlejší postavy:paní Rossová,Beymerovic dvojčata,mamka a tatka Andy

Evan musí jet na prázdniny ke své podivné pratetě Katrin, která neslyší. Vzal si však i svého psa Tiggera. Evan se seznámí s Andy (Andreou.) Ten samý den se vydají do městkého centra, kde si Evan koupí podivnou hmotu. Na plechovce je napsáno pouze Krev příšery. Je to zvláštní hmota, ze které jdou dělat různé legrační věci. Evanův pes Tigger jí kousek sní a začne se zvětšovat, ale i hmoty v plechovce je stále víc a víc.

Po pár dnech už hmota zaplnuje okraj vany. Evan ani Andy nevědí, co mají dělat. Tigger je skoro veliký jak poník.
Poslední den: Tigger někam odběhl, když najednou se za ním valí velká zelená koule, která poliká úplně vše např.: kosa, Beymerovic dvojčata až do domu. Evan volal na Katrin ať uteče, ale nebylo úniku. Katrin ukazovala na Sarabeth, že to udělala ona, že ji 20 let ovládala kouzlem. Všichni se podívali na Sarabeth a najednou se ze Sarabeth stvořila lidská bytost. Sarabeth poslala kouzlo na Evana a Andy, ale ti zůstali stát, když najednou se objevil pes Tigger, který žduch do Sarabeth, ta se dotkla zelené slizké koule, která ji spolkla. Postuně z koule vypadali všichni až na Sarabeth.

Vlastní hodnocení: ze začátku nic moc, ale potom dobrý.





Hodnocení: (hodnotilo 167 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info