Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

My tři ve sněhu a vánici

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > My tři ve sněhu a vánici
 
Název díla: My tři ve sněhu a vánici
Datum vložení: 22.3.2007

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Strávit zimní prázdniny s tátou a dvěma mladšími brášky v opuštěné horské chatě v Alpách je pro třináctiletou Karolínu nepředstavitelné. Na horách nejsou žádní kluci, kteří by znamenali zpestření, navíc jí přibude spousta starostí. Táta odjíždí do střediska doplnit zásoby. Do údolí se řítí velká lavina a nastává změna počasí. Tři sourozenci zůstávají v chatě sami. Docházejí jim zásoby dřeva, část chaty je zničena návalem sněhu. Navíc nevědí, co se stalo s otcem. Po několikadení vánici zjištují, že se pod sněhem ocitl celý srub. Nesnáze a strach sourozence stmelí. Karolína zastává roli hospodyňky a malému Míšovi nahrazuje mámu. Z chaty se dostávají jen vlastním přičiněním. Místo zhýčkané pubertačky odjíždí z hor d í v k a, která přehodnotila svoje dosavatní měřítko na rodinu a přátelství.

DOBRODRUŽNÉ ČTENÍ PRO HOLKY A KLUKY OD 11 LET. Doporučuji všem přečíst. Je to moc zajímavá kniha.





Životopis spisovatele: Věra Řeháčková
Hodnocení: (hodnotilo 33 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info