Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Nekonečné prázdniny

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Nekonečné prázdniny
 
Autor: Martina Drijverová
Název díla: Nekonečné prázdniny
Datum vložení: 31.3.2007

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Knížka je o třeťačce Haně. Té právě začaly prázdniny. Bojí se ale, že se bude nudit. Pár kamarádek jelo na prázdniny a Hana zůstane v Letenicích pouze s Martinem. S ním se ale bavit nechce. Taky proč. Je to šprt s brýlema a notýskem, kam si zapisuje poznatky o přírodě. A právě tyto prázdniny si vymyslela nejlepší kamaráda Klaudie. Povídá si s ní a hraje si v opuštěném domku, kde má dřevěného datla, který jí prý nosí štěstí. Přeje si, aby jí přičaroval do domu Klaudii. Bohužel se do tohoto domu nastěhují Kemrovi. Proto se rozhodne dojít si pro kouzelného datla. Bohužel jí v tom brání zlý pes Ajax, který ji pokousal. Nakonec ho Hana s pomocí Martina ochočí a Hana si tajně pro datla dojde. Hana i Martin si Ajaxe ale nesmírně zamilují, a proto se rozhodnou tajně v noci ho vzít na procházku. To také uskuteční, ale Ajax se jim z vodítka vytrhne a přetrhne si sval v noze. Nakonec se ale zdraví a Martin a Hanou si Ajaxe vezmou do péče.

Knížka je velmi pěkná. Má krátké kapitoly, které představují Hančin deník. Knížka je psána v 1. osobě.





Hodnocení: (hodnotilo 21 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



   Referáty na stejné téma:
Nekonečné prázdniny Drijverová, Martina 512 slov
 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info