Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Witch-Plamen jasu

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Witch-Plamen jasu
 
Autor: Maud Mangold
Název díla: Witch-Plamen jasu
Datum vložení: 13.8.2007

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Všechny Witch se ocitnou v říši, která se jmenuje Muscaria. Jejich dvorní zpěvačka okouzlí svými áriemi krále tak, že král rozhodne, aby po celé říši chodily stovky lidí a kontrolovali smích všech lidí. Když se nebudou smát, tak je promění v sádrové houby. Čarodějky celou říši chtějí zachránit, protože se lidi pořád musí přetvařovat. Najdou plamen jasu, který ukazuje budoucnost, ale vidí ji v ní jen Taranee a dvorní zpěvačka. Taranee vidí, jak chce zpěvačka přepadnout celou Muscarii a vládnout ji. Čarodějky tomu však zabrání tak, že Will proti ní použije energii, Irma vodu, Taranee oheň, Cornelia zemi a Hay Lin vzduch. Všichni se spojí a zpěvačka spadne celá vyřízená na zem a už nemá žádnou moc. A lidé co kontrolovali, zda se všichni smějí, se úplně vypařili.





Hodnocení: (hodnotilo 85 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info