Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Muži pod ochranou

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Muži pod ochranou
 
Název díla: Muži pod ochranou
Datum vložení: 17.8.2007

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Po celé planetě se začne šířit nemoc zvaná encefalitida 16, která zabíjí pouze muže, a to navíc jen ty plodné. Na zemi tak dojde k nadvládě žen. Dr. Martinneli je vědec, který má pracovat na protilátce. Ženy si ale uvědomí, že jim matriarchát vyhovuje a začnou se snažit projekt sabotovat. Samozřejmě diskrétně. Dr. Martinneli chvíli trvá než spiknutí prokoukne a spojí se s org. "našich". Jde o ženy, které sice chtějí zachovat matriarchát, ale také chtějí zachovat mužskou populaci a postupem času možná zvolna opět předat vládu nad světem. Martinneli najde vakcínu a vše se povede dle plánu. "Naši" dokonce splnili co slíbili. Vyrovnat se však s faktem, že se hodnoty a postavení mužů a žen absolutně obrátily, však není jednoduché.





Životopis spisovatele: Robert Merle
Hodnocení: (hodnotilo 7 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info