Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Kde padají hvězdy

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Kde padají hvězdy
 
Autor: Markéta Zinnerová
Název díla: Kde padají hvězdy
Datum vložení: 9.2.2008

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Příběh dětí, které jezdí na ozdravné pobyty do ozdravovny. Tři hlavní dětské postavy (Kristýna, žokej Lojza a gymnastka Sandra) se zpočátku nemají moc v lásce, ale podobné trable je svedou v jedno velké přátelství.
Lojza je milovník koní, ale když se zjistí, že je alergický na koňskou srst, hroutí se mu všechny sny.
Sandra je výborná gymnastka, ale když špatně došlápne při saltu nazad a poraní si kotník, zjistí, že už se nikdy nebude moct věnovat gymnastice.
Kristýna má trable s dvěma podivnými "muži" ze Švýcarska, protože její maminka zemřela při autonehodě a zanechala jim dluhy, které se "muži" snaží ještě navýšit, aby mohli odkoupit ozdravovnu. Ale to se jim nepodaří díky Sandřině babičce Nelly Veselé - světoznámé herečce.
Každý má svůj problém a někdo má i potičky s ostatními dětmi.

Na konec vše dobře dopadne.





Hodnocení: (hodnotilo 231 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info