Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Černý čáp

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Černý čáp
 
Autor: Kai Mayer
Název díla: Černý čáp
Datum vložení: 22.5.2008

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Kniha vypráví o čtyřech kamarádech Lise, Nilsovi, Kyře a Chrisovi, kteří jsou nuceni trávit prázdniny v hotelu Erkerhof, kde narazí na obludu černého čapa, který tam žije už dvěstě let a tak děti musejí zjistit kde se tam vzal a proč v dědových zápiskách najdou že první majitel hotelu Erkerhof byl baron Moorstein, který byl samotář a prý vyvolal démona ,který
by mu zajistil život na věky. A že měl v Erkerhofu tajnou místnost kterou se vydaly děti hledat museli se rozdělit, protože by je jinak černý čáp chytil.
Nils a Kyra šli první hledat do sklepa Lisa
a Chris odlákali čápa pryč. Nils a Kyra našli tajnou místnost kde objevili čápova mláďata a zabili je, tak že je zapálili, ještě objevili kostru barona Moorsteina.
Mezi tím Lisa a Chris odlákali čápa až na střechu, ale najednou se čáp otočil a odletěl Lisa a Chris utíkali hned za ním. Najednou se dole u Kyry a Nilse objevil čáp, kterého Lisa zabila tak že mu do zobáku hodila lebku barona a tak se kouzlo, které vytvořil baron Moorstein zrušilo čáp a jeho mláďata na vždy zmizeli.

Nakladatelství - Fragment
Rok vydání - V Německu 1999, V Česku 2003
Místo vydání - Havlíčkův Brod
Počet stran - 110





Hodnocení: (hodnotilo 29 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info