Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

V Oslabení

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > V Oslabení
 
Autor: Patrik Mareš
Název díla: V Oslabení
Datum vložení: 26.5.2008

 

squareVClanku:
id='square-ir'
V OSLABENÍ
TJ SOKOL ŽELEČ 3 : 4 SK RATIBOŘSKÉ HORY

Tento fotbalový zápas se odehrál v sobotu 15.9 2007 v Želči. Hosté přijeli v deseti ( 10 hráčů ). Já tam byl kapitánem hráčů SK RAT. HOR.Byli jsme s klukama smířeni s tím, že nejspíš prohrajeme a odjedeme s ostudou, ale já to mu nemohl uvěřit a proto jsem řekl klukům v kabině :Hrajte jako kdyby nás bylo jako nich!Asi to zabralo, protože když rozhodčí fouknul do píšťalky a začal zápas tak bylo vidět, že hrajeme vyrovnanou hru.Najednou jme dostali první gól tak to bylo špatné a vypadalo to s námi zle.Ale po 2. minutách Já dal gól a vyrovnal na 1:1.Hned po nepovedené rozehrávce soupeře se máš stoper dostal s míči a poslal mi krásnou přihrávku do běhu a Já skóroval a najednou to bylo 1:2.Po druhém gól co jsme dali se přestalo hrát dopředu na obou stranách, ale přece jen Želeč hrála víc aktivně i dopředu.A mi na to doplatili asi 3 minuty před koncem poločasu domácí vyrovnali na 2:2.Naši rozehráli, nahráli mi míč a já se rozhod se prosadit a dát ještě před přestávkou gól.Zbývala poslední minuta 1. poločasu a já se řítil sám na branku, ale asi 3. metry před gólmanem jsi šlápnul na tkaničku a u kopačky když jsem dělal jednu se svých kliček a spadnul na hlavu a zůstal jsem ležet na zemi.Odnesli mě mimo hřiště a rozhodčí ukončil 1. poločas.


Přestávka:
O přestávce se nic podstatného nestalo.Trenér nás jen chválil.

2 poločas
Druhý poločas začal rozehrávkou hráčů SK Rat. Hor.Rosťa s Tondou rozehráli a nahráli míč stoperovy, ten počal až všichni se dostaneme před jejich bránu a pak Lukáš ( stoper ) nakopl míč dopředu.Nic s toho nevzniklo, ale pořád hostující tým hrál aktivně, ale domácí také.Diváci museli být spokojeni.To byl fotbal, od brány k bráně.Najednou mi Viky krásně nahrál do běhu a já toho využil dal jsem gól na 2:3.Soupeř během chvilky rozehrál a tlačil se dopředu pořád víc a víc, ale naše defensiva fungovala výborně.Odráželi jsem všechny proti-útoky.Ale přesto jsme dostaly gól.Po odražení míče se nejlépe z orientoval hráč Želče s číslem 13 a dal gól.Je to 3:3 a 7. minut do konce.Rozehráli jsme a nahrávali si na vlastní polovině hřiště a čekali na vhodnou chvíli, která přišla asi tak o 3. minuty.Lukáš Jelínek nakopl míč do předu, já ho doběhl a řítil jsem se velkou rychlostí dopředu přímo na brankáře, to mu jsme udělal kličku, která se mi nepovedla.Spadnul jsem přes gólmana a zůstal jsem ležet.Najednou bylo slyšel ggggóóóóllll a skandovat „Páťa“.Vstal jsme a kouknu se kde je míč a on byl v bráně domácích, začal jsem se taky radovat.Domácí rozehráli a kopli míč na naší bránu.Náš brankář samo zřejmě chytil já k němu doběhl a pošeptal mu do ucha: kopni to co nejdál od brány, rozhodčí má píšťalku v puse.Karel vykopnul míč a rozhodčí ukončil zápas.Podali jsme si ruce s domácími hráči a šli se radovat.





Hodnocení: (hodnotilo 5 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info