Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Paličák a hraběnčin duch

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Paličák a hraběnčin duch
 
Autor: Michel Honaker
Název díla: Paličák a hraběnčin duch
Datum vložení: 11.6.2008

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Osiřelá Lištička žila dosud poklidným životem v klášterním sirotčinci. Ale ze dne na den se to změnilo unesl jí veliký zloduch-sir Wiliams je to zloduch světového formátu. Lištička se stala hlavní účastí napínavého kolotoče únosů, strašlivých odhalení, hrůzostrašných zjevení. Ale Lištičce na pomoc přijde sympatický bandita Paličák. Wiliams odveze Lištičku do hrůzostrašného zámku kde sou samí pavouci a Lištička se jich náramně bojí a zdají se jí strašlivé sny. Ale jednu noc se na zahradě pod zámkem objeví světýlko. Lištička po tom začne pátrat a vypátrá od Paličáka že je to duch paní hraběnky. Lištička vypátrá že to není žádný duch ale praví člověk-paní hraběnka kterou do sklepa schoval sir Wiliams. Lištička se jde do sklepa podívat a hraběnka jí poví že je to její dcera a sir Wiliams že je její otec ale Lištička tomu nechce uvěřit. Musí si o tom musí s někým popovídat tak si dá s Paličákem schůzku. Paličák jí všechno poví a vymyslí plán jak dostat hraběnku ven a povede se to a hraběnku vysvobodí. Lištička neknec všechno pochopí a sir Wliams odejde ze zámku a zemře v boji za Itálii. Takže nakonec všecho dopadnr dobře.





Hodnocení: (hodnotilo 24 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info