Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

To si děláš srandu, Jimmy!

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > To si děláš srandu, Jimmy!
 
Autor: Jenny Oldfieldová
Název díla: To si děláš srandu, Jimmy!
Datum vložení: 27.2.2009

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Hlavní postavy: Jimmy, Daisy
Vedlejší postavy: Winona, Albert, Oliver, Robin Exly, Brutus, Pan školník, Alice, Linda,
Kevin Fox, Paní uč. Amblerová, Paní ředitelka Huntová, maminka, tatínek,
Emilka, Ingrid Salminenová



Tato kniha popisuje další dobrodružství Jimmyho a Daisy.
Za pár dní měla skončit škola a proto se učitelé dohodli, že uspořádají sportovní den. Po vyhodnocení, které si psala i Daisyna třídní učitelka do svého diáře se učitelka Amblerová začne bavit s Winonou, která je třídní mazánek. Paní učitelka však položí svůj diář na židli a zapomene na něj. Když všichni na závěr dne pomáhají uklízet si Daisy s Jimmym všimnou černé knížečky na židli.. Oba si jí chtějí prohlédnout a proto v ní začali listovat. V tom k nim zamířila ředitelka Huntová, a proto diář Daisy musela schovat za záda. Daisyn otec na ni začal volat, že si má pospíšit, protože spěchá do své restaurace. Doma se Daisy zamkne do svého pokoje a začne si v něm číst a očekává, že se na svou třídní dozví nějaké pikantnosti z jejího soukromého života, ale diář je stejně nudný jako paní Amblerová. Když se Daisy na druhý den zeptá její nejlepší kamarád Jimmy co se dočetla v diáři, nechce říci pravdu, že jsou v něm samé nudné věci a proto si vymyslí zajímavější informace např. že než se stala učitelkou hrála v rockové skupině na elektrickou kytaru a zároveň i zpívala v kapele Ledový meloun a že chodí s fotbalovou hvězdou Robinem Exlym. Když se tuto neuvěřitelnou věc dozví Jimmy nemůže si to nechat jen pro sebe a proto to začne vykládat svým spolužákům, kteří mu nevěří, ale zároveň neví jak reagovat na tuto novinku. Další den Winona se svými kamarády Oliverem, Alicí a Lindou přemluví Alberta, aby se paní Amblerové zeptal na to jaké to je chodit s někým slavným. Učitelka odpoví, že nechce zatahovat svůj soukromý život do školy a proto neodpoví. Daisy se bála, že se na její výmysl přijde, ale zase jí to vyšlo. Škola končí a proto všichni dorazí v plné náladě, kterou jim ještě zvedne paní Amblerová, když prohlásí, že chodí s Kevinem Foxem, který zrovna se svým kamarádem Robinem Exlym a jeho partnerkou modelkou Ingrid. Všem ve třídě se zastaví dech, při spatření těchto slavných osob. Jimmy s Albertem zahráli divadélko o kterém Daisy neměla ani potuchu, při kterém vrátili diář do rukou jeho majitele alias Brigity Amblerové. Tak se z toho Daisy zase díky svým věrným spolužákům a zároveň kamarádům vyklouzla bez žádných následků.





Hodnocení: (hodnotilo 8 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info