Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Čarodějnice se nelíbaj

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Čarodějnice se nelíbaj
 
Autor: Hortense Ullrichová
Název díla: Čarodějnice se nelíbaj
Datum vložení: 18.3.2009

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Jojo dostane k narozeninám od své tety deník.Nejdříve si myslí,že psát do deníku je hloupost,pak si do nej podstivě zapisuje.Ve škole její spolužacka Serafína rozdělí holky ve třídě na ty,co jsou"IN",a naty,které "IN" nejsou.Všechny "IN" dívky musejí bát zamilované do zpěváka šklní kapeli BJ.Jojo tedy také tvrdí,že je zamilovaná do BJ.

Serafína ji bere do svého klubu.
Jednou najde Jojo venku starého plyšového medvídka a jedna paní jí řekne,že má kouzelnou moc,může s ním čarovat,ale nesmí políbit žádného kluka.Serafína pozve Jojo na oslavu svých narozenin,ale tam ji před všemi ztrapní.Na oslavě o ní jeví zájem Serafínin bratr Justus.Serafína se dozví o Jojině kouzelné moci a rozhodne se medvídka získat.
Podplatí BJ,aby Jojo políbyl,ale on místo Jojo políbí Serafínu.
Jojo začne chodit s Justusem a medvídka předává své mladší sestřš Flippi.
Pondělí,18.května
Můj prví den jako čarodějnice bylfenomenální.S medvídkem v kapse jsem si Serafínu nejprve pořádně podala.Jestli bude drzá,říkala jsem si,proměním ji v divokou svini.Pověděla jsem jí,že je ta nejhorší kamarádka,jakou člověk může mít.Že je sobecká a zlá,a kdo jí má zakamarádku,ten už nepotřebuje žádné přátelé.A že nemá pořád dělat,jako by byla něco lepšího.Možná je trochu hezčí než ostatní a možná má i lepší oblečení,ale neni nic,kvůli čemu by měla byt nafoukaná,A krom toho jí to ve škole moc nejde.Měla by se raději víc učit,než si pořád barvit vlasy.Potom jsem na okamžit zatajila dech a čekala,že mi jednu ubalí.Ale nestalo se nic.Nevydala ani hlásku.Jen na mě zírala a oči se ji začaly podezdřele lesknout.Pak se otočila napatě a byla tatam.





Hodnocení: (hodnotilo 14 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info