Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Detektiv Bondybej 001

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Detektiv Bondybej 001
 
Autor: Vojtěch Steklač
Název díla: Detektiv Bondybej 001
Datum vložení: 31.3.2009

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Tato kniha vypráví o detektivovi Bondybejovi 001, který pátrá po vědci, protože vynalezl brouka zvaného kamenožrout panelový, který zničil každý dům, který mu přišel do cesty.
Detektiv Bondybej 001 byl velmi schopný, dokázal se dorozumět každým jazykem, přestrojit do jakékoliv osoby a tomu nasvědčuje jeho převlek při úkolu naleznout kamenožrouta panelového a jeho vynálezce Šarapatku, kterého odvlekla banda čínských pomocníků bohatého pana Blofelda, který chce po Šarapatkovi vynaleznout velmi účinou bombu a chce zničit všechno kolem Eiffelovi věže. Detektiv Bondybej 001 se tedy musel přestrojit za půvabnou pěvkyni Lotosový květ a uměl ji skvěle napodobit i ve zpěvu, ve kterém neobyčejně vynikal. Jenže ho bohatý pan Blofeld pozval do jeho sídla, z jehož se těžko mohl dostat, protože tam byli hadi různí ještěři a také několik tajných chodeb. Ale jedna z nich vedla do tajné místnosti, ve které byl uvězněn vynálezce Šarapatka a musel vytvořit bombu, jinak by ho zlikvidovali. Až Detektiv Bondybej 001 přišel na konec tajné chodby, tak v tu nešťastnou dobu vstoupil do tajné místnosti Blofeld a všiml si Detektiva Bondybeje 001, kterému spadla paruka a Blofeld si uvědomil, že to je detektiva tak na něj vytáhl pistol a řekl mu ať se posadí na křeslo. Pod křeslem byla šachta, která se spustila, když zatáhl za páčku Blofeld a Detektiv Bondybej 001 spadl asi po 5 minutách na zem, kde slyšel hlasité dýchání a když si rozsvítil baterku, lekle se, protože viděl lva. Detektiv Bondybej 001 se bál čím dál víc, protože si všiml, že lev nedostal dlouho nažrat, a tak se snažil dostat se ven ze šachty po kovových schodech. Až vylezl nahoru k otvoru od šachty, uslyšel mluvit pana Blofelda jak říká svému zaměstnanci, ať si sedne na křeslo, protože nechal Detektiva Bondybeje 001 proniknout do tajné místnosti. Když Blofeld zatáhl za páčku otvor se otevřel a Detektiv Bondybej 001 rychle strčil mezi otvor od šachty kovovou tyč, aby se otvor nezavřel. Po zabouchnutí dveří se Detektiv Bondybej 001 vydal za Šarapatkou, který pracoval na další věci zvané teleucho. Kterou oba hned využili, aby slyšeli a viděli, co se děje v zasedací místnosti, ve které měl Blofeld proslov, kde se zmínil o tom, že až dokončí vynálezce Šarapatka svůj úkol, tak všichni odjedou na letiště a poletí do Francie a v sídle nechají bombu. Jak to zaslechli tak vynálezce Šarapatka nechal nastavit bombu, na které pracovala na 5 minut, aby nestihli odjet na letiště. Vynálezce Šarapatka odkryl svůj další výtvor zvaný vznášedlo s nímž odletěli nad Francii a bomba po jejich vzletu vybuchla a po sídle nebylo ani vidu. Když vzlétli nad Francii, čekal je tam plukovník Randal a nechal jim udělit medaili za statečnost a Detektivovi Bondybejovi 001 udělil lepší uznaní takže ho povýšili na Detektiv Bondybej 002.





Hodnocení: (hodnotilo 15 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info