Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Čarodějky z Eastwicku

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Čarodějky z Eastwicku
 
Autor: John Updike
Název díla: Čarodějky z Eastwicku
Datum vložení: 28.4.2009

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Příběh, který se stal v smyšleném Rhode Islandském městečku v Easwicku v pozdních 60 letech 20 století, sleduje čarojdějky Alexandru Spofford, Jane Smart a Sukie Rougemont, které získaly jejich sílu potom co je opustily jejich manželé. Jejich sabat je přerušen příjzdem Darryla Van Horna. Záhadný Darryl každou z nich svádí a povzbuzuje je v hraní s jejich mocí. Ony 3 se o něj dělí do té doby než se ožení s mladou Jenny. Ony se rozhodnou se jí pomstít tím, že na ní sešlou kletbu. Poté co Jenny zemře na rakovinu začnou svého rozhodnutí litovat. Protože Darryl opustil město s Jennyniným bratrem Chris, který byl zřejmě Darrylův milenec. Nakonec si každá stvoří ideálního muže a opuští město.





Hodnocení: (hodnotilo 28 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info