Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Kronika rodu Spiderwicků

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Kronika rodu Spiderwicků
 
Autor: Holly Blacková Tony di Terlizzi
Název díla: Kronika rodu Spiderwicků
Datum vložení: 3.6.2009

 

squareVClanku:
id='square-ir'
popis: Příběh vypráví o třech dětech Mallory,Jaredovi a Simonovi, kteří se se svou matkou přistěhují do domu, ve kterém kdysi bydlela jejich teta. Všichni tvrdí, že se pomátla a proto ji museli zavřít do blázince. Děti zažívají v domě různá dobrodružství. Jared, jako první z dětí objeví v domě cosi podivného, a má velkou touhu zjistit o co se jedná. Pomocí knihy: "klíč k určování kouzelných tvorů", kterou nalezne na půdě, zjistí, že v domě žijí skřítci. Čím dál častěji se vypravuje do neprozkoumaných koutků jejich domů až potká skřítka! Jared s tímto objevem informuje i své sourozence a ti se spolu se skřítky vypraví do tajemného lesa ve kterém žije král zlých skřítků. Když zlý skřítci zjistí, že děti mají tu knihu, snaží se je dostat! Už od pradávna je kolem jejich starého domu vystaven štít z kouzelných kamínků. Na konci knížky děti zničí zlé skřety a naštěstí pustí i jejich tetu zblázince. oni se pak oni starají.

Můj názor: Kniha mne zaujala už od začátku. existuje spoustu knížních dílů a také zfilmovaná. Je velmi zajímavá a a dokáže čtenáře natolik upoutat, jakoby se ocitl na místě děje. Kniha je spíše pro děti a dospívající, ale myslím si, že by zaujala i dospělého.





Hodnocení: (hodnotilo 138 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info