Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Nový Měsíc

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Nový Měsíc
 
Autor: Stephenie Meyer
Název díla: Nový Měsíc
Datum vložení: 29.11.2009

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Při oslavě Belliných osmnáctých narozenin, se Bella řízne o balící papír a Jasper - Edwardův bratr, se málem neudrží pokušení kousnout. Edward pak usoudí, že Bella není v bezpečí, s rodinou upírů za zády. Stěhování Cullenů zpátky na Aljašku, Bellu bolí dokud nepotká Jacoba, se kterým se rychle spřátelí. Dojde jí, že Edwardův hlas slyší, když dělá něco nezodpovědného, protože on chtěl, aby nic takového nedělala. Když se Jacob začne chovat zvláštně, dozví se Bella, že je vlkodlak. Jelikož se Jacob zdrží, na plánovanou schůzku na pláži a Bella se nudí, napadne jí, skočit jen tak ze zábavy z útesu. Netuší však, že se blíží bouře a MÁLEM se utopí. Jacob jí nakonec zachrání. Jelikož to Alice - Edwardova sestra, viděla ve svých vizích do budoucnosti, které jsou subjektivní a tak neviděla, že Bella neumře, řekla Edwardovi, že je Bella mrtvá, a on se rozhodne jet do Volterry v Itálii, za nejmocnější upíří rodinou, aby ho zabili. Když se to dozví Bella, letí ho spolu s Alicí zachránit a přesvědčit, že je naživu. Zpátky ve Forks, se Cullenovi spolu s Bello rozhodnou, že jí promění v upírku, až po maturitě až se odstěhuje od jejího otce. Po návratu Edwarda si Jacob znepřátelí i Bellu.

-nakladatelství Egmont v Praze, 2008





Hodnocení: (hodnotilo 37 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



   Referáty na stejné téma:
Nový Měsíc Meyer, Stephenie 260 slov
Nový Měsíc Meyer, Stephenie 684 slov
 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info