Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Morče ve skleníku

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Morče ve skleníku
 
Autor: Lucy Danielsová
Název díla: Morče ve skleníku
Datum vložení: 29.11.2009

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Tato kniha je o holčičce, která se jmenuje Mandy.
Mandy má moc ráda zvířata, a až bude velká, chce být zvěrolékařka. Její nevlastní rodiče jí adoptovali, když byla ještě miminko, protože její rodiče zemřeli při autonehodě.
Takže její (nevlastní) rodiče, měli veterinářskou stanici, která se jmenovala Archa zvířat, a byla ve Welfordu. Celí příběh začal na statku ve Welfordu, kde se měla otevírat minizoo. Mandy se tam seznámila s morčecí samičkou, jménem Čoko, která byla březí.
Tu noc se tam vloupali vandalové, a všechno zničili a vypustili zířata z klecí.
Mandy, s nerozlučným kamarádem Jamsem, a s ještě jedním kamarádem, postupně všechny zvířata našli až na Čoko. Když šla Mandy k babičce a k dědečkovi, našla v jejich skleníku Čoko, která právě rodila. Ještě že u ní byla taky (nevlastní) máma a Čoko odrodila. Tak všechno dopadlo dobře, a Čoko se narodily 4 koťata a jedno mrtvé. A tak Čoko, i se svými koťaty, se vrátili zpátky na statek. A taky ty vandali chytili.





Hodnocení: (hodnotilo 36 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info