Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Perfect days

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Perfect days
 
Autor: Alice Nellis
Název díla: Perfect days
Datum vložení: 3.8.2013

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Celý příběh začíná 45.narozeninami Eriky.Ta sice nedostane největší kytici,ale vzkaz v rádiu od svého bývalého manžela,
krém na vrásky od svého homosexuálního kamaráda Richarda a dárkového stryptéra od své matky.Jejího dárkového stryptéra si přebere Richard.Takhle vypadá úspěšný život Eriky Oskarové hvězdy televiznío pořadu "Před a po".
Přitom má skoro všechno-televizní pořad vyhlášený kadeřnický salón,velký byt s terasou,ale s přibývajícím věkem pořád víc a víc touží po tom jediném co nemá a to po dítěti.A tak nastolí plán "Dítě"a pustí se do něj stejnou vervou jako budovala celou svou kariéru a hlavně své vlastní já.Ale všechno se nedá nalinkova například mladičký barman Adam,ale jeho matka je Eričina nejlepší kamarádka.Chce to dítě tak moc,že požádá svého homosexuálního kamaráda,aby jí daroval sperma.Když se to dozví její matka tak s ní nebude chtít mluvit.Erika si do svéo bytu pozvala barmana Adama,který si myslel,že ho Erika v baru balila což,ale není pravda.
Adam k ní přijde do salonu na natáčení pořadu Před a Po.
Předstírá,že je Arvošt z šachového kroužku.Ten večer co se pohádala s matkou na ni čeká Adam před domem.Potom spolu budou chvíli partneři.Když měla Tereza narozeniny tak se Erika dozvěděla,že její matka zemřela.V úmrtí si udělá těhotenský test azjistí,že je těhotná.Myslí si,že to dítě má s Richardem,ale ten ji potom oznámí,že si nechal spočítat spermie
a dozvěděl se,že má nejnižší počet spermií,které ta kdy spočítali.A tak Adam odlétá do Sydney.Erika mezitím porodí
dceru Annu.Nakonec se Erika dozví od Richarda,že to dítě ma s jejím dárkovým stryptérem.



Hráli-
Ivana Chýlková
Vojta Kotek
Ondřej Sokol
Zuzana Bydžovská
Bohumil Klepl
a další.








Hodnocení: (hodnotilo 0 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info