Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Pár dní po půlnoci

Zařazeno: iReferaty.cz > Referáty > Český jazyk a Sloh > 311 > 327 > Pár dní po půlnoci
 
Titulek: Pár dní po půlnoci
Datum vložení: 10.5.2008

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Tento příběh se odehrál před 20 dny.21.08 2007. Nemohl jsem usnout. Když jsem usnul, tak mě probudil skřípot dveří, byl jsem zvědavý, kdo nebo co to je. Sešel jsem dolů a uviděl
vlkodlaka. Chvíli jsem stál, ale když jsem jsi to uvědomil, tak jsem vyběhl na horu do svého pokoje, zavřel jsem dveře a zamknul. Doběhl jsem k posteli a pod ní jsem se ukryl. Když vlkodlak vběhl do pokoje, tak se rozhlížel po pokoji, pak se podíval z okna a nic. Nic neviděl, ale najednou vyskočil z okna na nějakou osobu, celou jí roztrhal na kusy, bylo to strašné. Zavřel jsem okno a šel sem se podívat na internet, jestli jsou vlkodlaci a něco o nich. Na internetu bylo o nich napsáno, že vymřeli před 500 lety, tak mi to bylo divné. Najednou, když sem zavíral internet, tak sem jsi vzpomněl na jednu webovou stránku, na ní bylo napsáno, že jeden vlkodlak žije, jmenuje se zabiják. Když jsem to zjistil, šel jsem spát.





Hodnocení: (hodnotilo 6 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info