Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Škola snů

Zařazeno: iReferaty.cz > Referáty > Český jazyk a Sloh > 311 > 327 > Škola snů
 
Titulek: Škola snů
Datum vložení: 27.2.2009

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Škola snů

Nad svou vysněnou školou nemusím přemýšlet dlouze. Už dávno mám jasno, jak by má škola krásná a dokonalá měla vypadat. Vždyť ji znám už spousty roků. Nejvíce je mi však líto, že ji 30.června tohoto roku navždy opustím.
Takže já si svou školu představuji jako velkou budovu ve tvaru zeleného balvanu. Bude mít žlutou střechu a čtyři patra. Před ní vidím krásnou zahradu s fontánou a u ní lavičky a stánek se zmrzlinou. Také nesmím zapomenout na vysázenou alej ovocných stromů. Naše škola bude mít parkoviště a každý učitel bude své místo označené. I pro rodiče co dováží své děti do školy mohou v klidu zaparkovat a nemít strach, že muže dítě při vystupování srazit auto.
Než vstoupíme do školy budeme muset každý svým čipem označit dveře. Slouží to k viditelnosti příchodů a odchodů, také když máme pozdní příchod nemusíme zvonit na kancelář a bez čipu by nás nepustili ani na oběd. Líbilo by se mi i kdyby šatny byli na čip. Některé školy to tak už mají většinou ale střední školy nebo vysoké. Svou paní ředitelku bych neměnila. A učitelé taky ne. Jen kdyby mohli změnit přístup a formu učení.
Každá učebna bude vymalovaná podle přání žáků. Vetřídě bude plazmová televize s dvd a počítač s tiskárnou, přístupem k internetu skenerem a také kopírkou. Každý bude sedět v třídě sám a bude nás málo, aby učitelé měli čas na každého žáka. Dostaneme notebook a tam nám budou učitelé posílat zápisy pomocí bluetooth.Když probereme nějaké nové učivo hned budeme na svých pc hlasovat kdo to pochopil a kdo ne. Ve třídě budeme mít tabuli a na ní se bude psát přes počítač. Žádné křídy a žádné fixi. Naše škola bude zaměřená na jazyky každý den budeme mít tři hodiny jazyka. Až vyjdeme základní školu každý žák bude umět velice dobře nejméně dva jazyky. Také budeme hodně zaměření na výtvarnou výchovu. Škola bude vlastnit pec na keramické výrobky. Naše wc budou velice moderní.
V úplném přízemí bude hala s krytým bazénem a vyhřívka se saunou. Tři tělocvičny s vybavením pro jakoukoli sportovní hru. Na školním hřišti bude k dispozici plno lehátek na odpočinutí a opalování. Naši učitelé budou mít v kabinetu luxusní vybavení a pohodlí.
Na každém patře budou aspoň dva výtahy. Školní jídelna krásně vybavená má možnost podávat denně aspoň tři jídla. Naše škola bude pořádat každý měsíc výlety do cizích zemí. Máme možnost i do výměny na měsíc do jiné rodiny. Naše vzdělání tak bude na velké úrovni.
Nebude existovat obyčejná třídní kniha, ale elektronická třídní kniha. Paní uklízečky budou jezdit na samo umývacích autech a tak se aspoň tolik nenadřou. A učitelé budou mít luxusně vybavené kabinety s velkými měkkými křesly.

JO A DÁL JSEM TO NEVYMYSLELA:D





Hodnocení: (hodnotilo 38 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info