Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Blondýny- fejeton

Zařazeno: iReferaty.cz > Referáty > Český jazyk a Sloh > 311 > 327 > Blondýny- fejeton
 
Titulek: Blondýny- fejeton
Datum vložení: 30.6.2009

 

squareVClanku:
id='square-ir'
My se žlutým vlasem

Když jde každý z nás ven, opustí svoje hnízdečko, nemusí to znamenat , že jde do práce, do školy, na nákup, zaběhat si, výnést koš, či vytrhat plevel ze zahrady. Mezi námi je i skupinka žen nebo ,, žen'' na které většinou reagujeme: No jo, blondýny . Právě o těch mluvím. Nemyslím tu situaci, když jde normální blondýna, jako například já vyhrnovat sníh před barákem, nebo jde sbírat mandelinky z brambor. Myslím ty blondýny, které potkávám.
Procházejí se. Možná proto aby si trochu protáhli nohy, po tom co sedí asi tři hodiny u kadeřnice.
Vážně si myslíte, že to bude kvůli pohybu? Ne, na to mají přece posilovnu. No a víte kudy jejich cesta vede? Jejich každodenní trasu znám už nazpamět. Je to totiž zároven jediná cesta k vlaku. A hádejte kdy? Právě v tu onu populární hodinu, což je třetí hodina odpoledne, kdy se vrací asi polovina lidí z Chvaletic domů. Takže záměr procházky je zřejmí:předvedení svých nových modních výstřelků, které právě nakoupila chvaletická větnamská tržnice. A předvedení toho, že ve třinácti taky umí vtahovat kouř z cigarety do pusy.
No ale jak všichni víme, ty se žlutým vlasem nejsou všechny stejné. Někdo to ze sebe dělá, třeba tím, že si na hlavu vylije peroxid. Ovšem nezapřou se ty dívky, které bohužel svou pravou identitu přebarvují na tmavo.
Né nadarmo se říkají vtipy o blondýnách, jen si je musíme přiřadit k té správné osobě. Protože se můžeme velmi mýlit. Zdání někdy klame. Jsou všude kolem nás. Takže si dávejte pozor koho pouštíte ve frontě u informací!





Hodnocení: (hodnotilo 27 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info