Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Hodnocení ke knize Harry Potter - Kámen mudrců

Zařazeno: iReferaty.cz > Referáty > Český jazyk a Sloh > 311 > 327 > Hodnocení ke knize Harry Potter - Kámen mudrců
 
Titulek: Hodnocení ke knize Harry Potter - Kámen mudrců
Datum vložení: 27.9.2011

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Tuto knihu jsem si vybrala, protože mám ráda knihy ve kterých se kouzlí, jsou tam čarodějové a čarodějky nebo se tam léta na koštětech. Také jsem si ji vybrala, protože jsem ji prví vviděla zfilmovanou, ale další díly jsem si dřív přečetla než jsem viděla film.
Líbí se mi, protože mám ráda dobrodružné knihy. Mám ráda knihy s fantasy dějem, protože´se mi líbí i takové filmy a podobné věci kolem tohohle téma. Líbí se mi na tom také to, že postavy v knize postupně stárnou a mohu spolu s nimi prožít v podstatě sedm let.
Nelíbí se mi na tom asi jen to, že se někdy leknu, bojím se nebo se na chvíli u toho rozesmutním, ale to k takovým fantasy-romanticko-dobrodružným filmům patří.





Hodnocení: (hodnotilo 30 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info