Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

kaulitz bill

Zařazeno: iReferaty.cz > Životopisy > kaulitz bill
 
Osobnost: Kaulitz Bill
Datum vložení: 13.12.2007

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Bill Kaulitz se narodil 1.9.1989 v Leipzigské nemocnici.(Německo).(Tento rok mu bude 18 let)... Nenarodil se sám a o deset minut dříve se mu stal dvojčetem Tom Kaulitz. Je ve znamení Panny, stejně jako jeho bratr. Již ve čtyřech letech projevil Bill Kaulitz mimořádné nadání pro hudbu, kde se nechal se inspirovat svým nevlastním otcem. Zúčastnil se soutěže "Star Search", ve které skončil na druhém místě. V šesti letech hrál Bill a jeho dvojče Tom v filmu "Verrückt nach dir" (Jsem do tebe blázen). Dále se v šesti Billivých letech Tomovo a Billovo rodiče rozvedly a dvojčata zůstala se svojí matkou Simone Kaulitz. A později, když dovšil Bill devíti let se znovu stěhoval.

Tentokrát s novým otcem (matky přítelem) a Simone Kaulitz z Madgeburku do vesničky Loitsche (cca 850 obyvatel, leží severně 15km od Madgeburku). Už asi od jedenácti let si Bill barví vlasy na černo, ikdyž jeho přírodní barva vlasů je tmavá blond. Billovo tělo "zdobí" několik kérek. Na zadní straně krku má vytetované logo Tokio Hotel, pak má od 14-ti let piercing v jazyku a od 12-ti let má piercing v pravém obočí. Billa byste jistě poznali podle bujné kštice, ke které v dnešní době přibyl i blond-bílý melír. Jako většina lidí má Bill hnědé oči, které smyslně "podtrhuje" černou tužkou na oči.

V této době má Bill velikost boty 42 a váží 50 kg, což je při jeho výšce (cca183 cm) velmi málo. Ale co, nám fanynkám Tokio Hotel se líbí takový jaký je,ne?
I přes svou popularitu Bill tvrdí, že přítelkyni nemá a zatím o ní ani neuvažuje. Jestli Vás zajímá otázka studování, tak nyní má Bill soukromého učitele, který ho učí. Ve své skupině tvoří velmi důležitou část. Je to zpěvák a zároveň skladatel textů, takže pokud jste si mysleli, že Tokio Hotel si sami neskládají své písně, tak jste na omylu!
Většinu oblečení mu navrhuje sama matka a o svůj vzhled velmi dbá. Výstřední jsou také jeho nalakované nehty (Obvykle černé s bílými puntíky nebo jinak..).





Hodnocení: (hodnotilo 20 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



   Referáty na stejné téma:
Kaulitz Bill Kaulitz, Bill 91 slov
 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info