Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Oreiro Natalia

Zařazeno: iReferaty.cz > Životopisy > Oreiro Natalia
 
Osobnost: Oreiro Natalia
Datum vložení: 9.4.2008

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Natalia Oreiro se narodila 19. května 1977 v Uruguayském městě Montevideo. Už odmalička toužila po tom být umělcem. V osmi let začala navštěvovat na hodiny zpěvu a herectví. Ve dvanácti let dělala dětský konkurz do reklamy a byla vybrána. Tehdy oficiálně začala její kariéra. Od dvanácti do šestnácti vystupovala ve více, než 30 reklamách pro významné společnosti, jako jsou Pepsi, Coca - Cola, Johanson & Johanson. Ve čtrnácti byla vybrána z více než 10 000 uchazečů, aby cestovala s brazilskou televizí.

I když Natalia bez přestání pracovala, přesto musela většinu svých peněz vydat za cestování mezi Buenos Aires a jejím rodným Montevideo. Jelikož už to bylo neúnosné, v 17 letech se rozhodla přestěhovat do Argentiny, kde dostala malou roli v telenovele “Inconquistable corazón”, (1993). Po několika rolích v malých telenovelách získává hlavní roli hlavní hrdinky „Valerie“ v telenovele „Bohatí a slavní“( Ricos y Famosos, 1997), která jí přinesla první výraznější popularitu.
Po tomto prvním významnějším úspěchu v televizi získala první filmovou roli v komedii „Argentinka v New Yorku „(Un argentino en Nueva York, 1998), kde si zahrála mladou ženu, která se chce prosadit v hudebním světě. Za tento výkon byla Natalia Oreiro vychvalována a v Argentině se tento film stal absolutním hitem. Také hlavní melodie filmu se stala číslem jedna po dobu tří následujících měsíců. Všechny významnější nahrávací společnosti se s ní snažili podepsat smlouvu.

Nakonec uzavřela smlouvu s BMG a v roce 1998 vydává své debutové album „Natalia Oreiro“, které obsahovalo hlavní melodii k populární telenovele „Divoký anděl“("Muňeca Brava“). Tato telenovela byla ohodnocena, jako nejlepší v celé Argentině. Její album se prodávalo ve více než 60 zemích a obdrželo dvě platinové desky. Získalo si mezinárodní úspěch a stalo se jedním z nejprodávanějších v mnoha zemích celé Ameriky a Evropy.Zde mu byli uděleni zlaté, nebo platinové desky. Tato popularita ji donutila uskutečnit celosvětové turné přes Latinskou Ameriku, Evropu, Střední východ až do Asie. Toto turné bylo velmi úspěšné, neboť byly všechny koncerty vyprodané.

Po tomto velkém úspěchu se rozhodla plně věnovat pěvecké kariéře, proto se přestěhovala do Los Angeles, kde strávila další dva měsíce nahráváním svého druhého alba „Tu Veneto "(Your Poison). Také se vrátila zpět k herectví, a to v telenovele "Kachorra" (2002), která se opět stala hitem po celém světě. Následně vyšlo její třetí album s názvem "Turmalina".

V roce 2001 se Natalia Oreiro vdala za Ricarda Mollema, který je hlavním představitelem argentinské skupiny Divididos.





Hodnocení: (hodnotilo 5 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



   Referáty na stejné téma:
Oreiro Natalia Oreiro, Natalia 659 slov
Oreiro Natalia Oreiro, Natalia 210 slov
I’m going to talk about Natalia Oreiro. She was born in 1977 in Montevideo
 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info