Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

My future

Zařazeno: iReferaty.cz > Referáty > Anglicky psané referáty > My future
 
Titulek: My future
Datum vložení: 23.2.2012

 

squareVClanku:
id='square-ir'
When a grow up, I want to be an astronaut, becausee I like reading about different planets and space exploration. My favourite subject is Science and I often go to the Space Museum near my home. When I leave school, I think I´ll go to university and I´ll travel into space.
I don´t want to get married too soon, so I think I´ll wait until I´m twenty twenty-seven. I hope my partner will be a kid and friendly women. I don´t want to be rich or famous, but I want to be important and live in a big city.
I don´t think that the world will change very much. We´ll probably have electric cars and bigger,faster planes. Life will be easier and people will live longer. We´ll build space stations on ther planets, but people won´t live there or anything like that.





Hodnocení: (hodnotilo 19 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info