Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Lloyd Cher Lloyd

Zařazeno: iReferaty.cz > Životopisy > Lloyd Cher Lloyd
 
Osobnost: Lloyd Cher Lloyd
Datum vložení: 3.8.2013

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Cher Lloyd se narodila 28.Července ve Velké Británii je britská zpěvačka a raperka. Stala se známou účastí v talentové soutěži X Factor, kde skončila na čtvrtém místě. Krátce poté podepsala smlouvu se Simonem Cowellem Její debutový singl, "Swagger Jagger" obdržel smíšené reakce od posluchačů a kritiků, ale i přesto se dostal na vrchol britské hitparády a na druhé místo v irské hitparádě. Její druhý singl "With Ur Love" vyšel 31. října, obsadil 4. místo v britské hitparádě a 5. místo v hitparádě irské. Následně vyšlo 7. listopadu 2011 její debutové album Sticks and Stones, které se v britské hitparádě umístilo na 4. místě. Její tři videoklipy na kanálu YouTube mají už více než 53 milionů zhlédnutí.
Po X Factoru + Sticks and Stones
Ihned po finále X Factoru podepsala smlouvu s vydavatelstvím Syco Music, kterou vede jeden z porotců Simon Cowell. Album "Sticks and Stones" vyšlo 7.listopadu 2011. Bylo nahráváno v USA, převážně v LA. Spolupracovala na něm s RedOne objevil se zde i slavný americký rapper Busta Rhymes, Mike Posner a spousty dalších umělců. Hostovala také například na albu anglické zpěvačky Emeli Sande, se kterou má dobrý kamarádský vztah.
Singly
Debutový singl,"Swagger Jagger" byl poprvé vysílán v rádiu 20. června, poté co unikl na internet 15. června, nicméně tato verze byla později potvrzena jako demo. Singl byl vydán 1. července 2011 a dostal se na vrchol britské hitparády 7. srpna 2011.
5.října vychází její druhý oficiální single "With Ur Love" s Mikem Posnerem ,video se natáčelo ve Švédsku .Single se dostal až na 4.místo britských hitparád.
6.ledna 2012 se na svět dostala 3.písnička z alba Stick and Stones "Want U Back" UK version ,pod vedením Syco Music.Ve videu hostuje i mladý účastník amerického X Factoru Astro. Za 2 měsíce má písnička více než 17 milionů zhlédnutí.
Cher průběžně jezdí do USA nahrávat další a další nové písně a vytváří si tam nové publikum. Její fanoušci si už od samého začátku říkají "Brats" do překladu "spratci".
Inspirace
Její největší inspirací je Nicki Minaj ,americká raperka a zpěvačka .Obdivuje celý její label ,který je pod pevným vedením Lila Wayna. Další umělec ,ze kterého si Cher hodně vzala a nechala se jim inspirovat ,je country zpěvačka Dolly Parton ,kterou obdivuje už od útlého věku.






Hodnocení: (hodnotilo 1 čtenář)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info