Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Wolf Karl

Zařazeno: iReferaty.cz > Životopisy > Wolf Karl
 
Osobnost: Wolf Karl
Datum vložení: 26.5.2008

 

squareVClanku:
id='square-ir'
KARL WOLF, tak se jmenuje pro nás absolutní nováček a nezmámý interpret. Kde se vůbec vzal? Z ničeho nic, ho začnou naše česká rádia hrát tak hodně, že se stane nejvyšší novinkou v oficiální rádiové hitparádě. Nyní ho už můžete slýchat i na Evropě 2 a na každém druhém rádiu.

Kdo je to KARL WOLF?

Karl Wolf je pro nás pro čechy poměrně dost neznámé jméno, ale už ho začíná znát každý. Jeho novinka Africa opravdu nejde přeslechnout, je to výborná práce, výborné R'n'B, todle se stane určitě jedním z největších hitů letošního podzimu.

Karl Wolf se pravým jménem jmenuje Karl Abou Samah. Podle informací se prý narodil někde v Libanonu a přitom je to kanadský hudebník. Je to R'n'B/Pop zpěvák, producent a píše texty. V roce 2006 mu vychází 1.album Face Behind The Face. U nás se proslavuje hitem AFRICA, výborného singlu, který nenechá naše hitparády na pokoji.

Jeho nový singl byl už nasazen v mnoha českých hitparádách a v mnoha už je na "bedně".





Hodnocení: (hodnotilo 11 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info