Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Darebák David

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Darebák David
 
Autor: Francesca Simonová
Název díla: Darebák David
Datum vložení: 4.3.2008

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Tato kniha vypráví o povedené rodince, kde jsou rodiče úplně nešťastní ze svého syna Darebáka Davida a naopak šťastní ze svého druhého syna Vzorného Vítka.
Už podle jejich jména lze usoudit, jací kluci opravdu jsou. Vítek dělá všechno jak má, za to David rodiče zlobí, jak nejvíc může!
V první kapitole se David stane vzorným a jeho rodiče to nemohou pochopit. Ale nakonec už to nemůže vydržet, konec konců, to se opravdu v jeho případě vydržet nedá. Vítek totiž ke konci této kapitoly převrhne na maminku talíř se špagetami a maminka vypadá trochu jinak, a tak je David rozesměje.
V další kapitole se David učí tancovat. Myslím, že si každý domyslí, jak to dopadne. ŠPATNĚ!! Prvně tancoval za papírovým stromem, ale pak se naštval a tak všechny odstrčil a tancoval sólo. A to rozbouřilo všechny rodiče a nejvíc jeho učitelku, takže ho vyhodí a to Davidovi opravdu nevadí!
Nebo to byste nevěřili, co se dá udělat v ordinaci u doktora. Nebo na oslavě narozenin! Nebo jde na svatbu. Tu také doslova zkazí.
Nejvíce mě ale zaujala poslední kapitola. Tato kapitola se jmenuje “Darebák David a nový učitel“. Zde chce David Ralfův míč a tak se s ním vsadí, že donutí pana učitele s křikem utéct ze třídy. Bohužel se mu to podařilo, dokonce pana učitele odvezli do nemocnice. Přinutí Vítka, aby si nehybně lehl pod okno a vzal mu boty. Pak David ve své řídě drží jeho boty nad oknem a křičí, že už ho neudrží. Učitel se podívá z okna a vidí, jak se Vítek nehýbe, a tak vyběhne ze třídy a začne křičet! Nakonec zjistí, že to byla jedna z Davidových her a omdlí, takže záchranku, kterou zavolal, zavolal sobě.





Hodnocení: (hodnotilo 273 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info