Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Cesta do Antarktidy

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Cesta do Antarktidy
 
Autor: Kajsa Asklofová
Název díla: Cesta do Antarktidy
Datum vložení: 4.4.2010

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Felicie jede s maminkou do Antarktidy. Vezme si s sebou vlajku, kterou vyrobili ve škole a tu tam musi zapíchnout do ledu. Felicie se na Antarktidu moc těší. Těší se na to, že uvidí polární záři, velryby a hlavně tučňáky a tuleně. Cestou se loď pořádně rozhoupe. Felicie pomáhá kapitánovi pozorovat ledovce, a pořád nebyla v klidu. Přemýšlela o tom, co by se jí mohlo stát. U Antarktidy se Felicie proletěla vrtulníkem, aby věděli, kde je ta velká prasklina, aby se tam mohli dostat lodí. Když se Felicie dostala na pevninu, musela se pořádně obléknout, aby venku neumrzla. Lidé, kteří tam přezimovali, se už zabydleli a v bracku ve tvaru bedny, měli horko. Felicie se projela po Antarktidě na lyžích a spala ve stanu. Ráno se probudili a Felicie zapíchla vlajku a zase jela domů. Někdo v Antarktidě zůstane, protože se mu tam moc líbí, ale Felicie musí jet domů za tatínkem.





Hodnocení: (hodnotilo 77 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info