Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

connor sarah

Zařazeno: iReferaty.cz > Životopisy > connor sarah
 
Osobnost: connor sarah
Datum vložení: 10.7.2007

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Jméno: Sarah Grey (Connor - umělecký pseudonym)
Datum narození: 13.6.1980
Místo narození: Delmenhorst, Německo
Znamení: Blíženci
Stav: vdaná za Marka Terenziho
Děti: syn Taylor
Výška: 178 cm
Vlasy: blond
Oči: zelené
Rodiče: Soraya a Michael
Domácí zvíře: pes (Luka)

Životopis: Sarah Connor má čtyři sestry a jednoho bratra. Už když byla malá, hrála si na zpěvačku, dokonce chodila i do sboru. Teprve ve 20 letech se jí povedlo zaujmout vydavatelskou společnost Sonymusic, která s ní podepsala smlouvu. Sarah nazpívala pilotní píseň Lets Get Back To Bed-Boy za spolupráce repera TQ. Tato píseň se stala okamžitě hitem a trhala rekordy ve všech hitparádách. Sarah Conner se stala první bílou soulovou zpěvačkou. Tím to ale nekončilo. Sarah vydává své debutové album s názvem Green Eyed Soul, které se stalo třikrát zlatým za 450 tisíc prodaných nosičů. V roce 2002 následovaly další úspěšné hity French Kissing, From Sara With Love a If U Were My Man. Singlu From Sara With Love se prodalo do dneška jen v Německu přes 750 tisíc nosičů. Singl se stal v Německu trojnásobně zlatý a dalších úspěchů dosáhl v Rakousku a Švýcarsku. Pomocí tohoto hitu se rychle prosadila Sarah i ve zbytku Evropy. V březnu 2002 byla nominována ve třech kategoriích na prestižní cenu Echo, tu si odnesla jen v kategorii Zpěvačka - Rock a Pop.
Téhož roku na podzim vydává Sarah další singl, tentokrát ve spolupráci s Wyclefem Jeanem. Nazpívali tak hit One Nite Stand, který pokračoval v úspěších předchozích singlů. Netrvalo dlouho a na svět se dostalo nové album Unbelievable. Dalším singlem, již z nového alba, se stala píseň Skin On Skin, která se záhy dočkala stejného úspěchu jako From Sarah With Love. Následovalo spoustu úspěchů a Sarah dostávala jednu cenu za druhou. Stala se nejoblíbenější zpěvačkou v Německu a vždy byla nominována do více kategorií. Sarah prožívala svůj sen z dětství, ten se stal ale realitou. Jako další hity lze uvést He´s Unbelievable, Bounce - ten Sarah proslavil později i v Americe- a Music Is The Key. Ve svém soukromém životě se zamilovala do zpěváka Marka Terenziho ze skupiny Natural, se kterým čekala dítě. Ještě předtím stihla Sarah vydat v pořadí třetí studiové album s názvem Key To My Soul. Album, stejně jako singl Music Is The Key se stali obrovskými hity nejen v Německu, ale v celé Evropě.
V lednu 2004 Sarah porodila zdravého syna Taylora a v létě téhož roku se vdává. Se svým manželem nazpívala novou verzi hitu Just One Last Dance. Na podzim téhož roku vydává Sarah úplně nový hit, baladu Living To Love You, kterou si všichni okamžitě zamilovali. Zatím posledním hitem se stala píseň From Zero To Hero k filmu Roboti, ve kterém Sarah namluvila jednu robotí slečnu. A samozřejmě Sarah vydává nové album Naughty But Nice, které se v Německu za jediný den stalo zlatým. Na léto 2005 si Sarah i se svým manželem připravili pro fanoušky reality show s názvem Sarah & Marc in Love. Show se stala velice úspěšnou. A Marc ten se dal na sólovou dráhu zpěváka. Konec roku se nese ve stylu vánoc a Sarah vydala své vánoční album Christmas In My Heart.





Hodnocení: (hodnotilo 3 čtenáři)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info