Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Kerndlová Tereza

Zařazeno: iReferaty.cz > Životopisy > Kerndlová Tereza
 
Osobnost: Kerndlová Tereza
Datum vložení: 11.5.2008

 

squareVClanku:
id='square-ir'
6.10.1986 v Brně Dcera jazzového a swingového zpěváka Ládi Kerndla. Od 2,5 let cestovala na lodích po celé Evropě se svým otcem, který na těchto lodích působil jako hudebník a zpěvák. V 7 letech nastoupila na Základní školu v Černé Hoře. 2 roky se učila hrát na flétnu, 7 roků na klavír, 3 roky působila ve sboru Ivy Bittové, 5 roků závodně stepovala s týmovém stepu v Tap Dance studio Blansko, pod vedením Romana Matala. Je 6 násobná mistryně ČR, MS 4. a 6. místo, ME 1.místo. 5 roků dabovala v Brněnském studiu Drak, kde nadabovala přes 200 seriálů a filmů. Od 8 let začala veřejně vystupovat se svým otcem a jeho orchestrem Jazz Friends, dále s orchestrem Gustava Broma, později i s orchestrem Felixe Slováčka a dalšími Big bandy. Začala natáčet v nahrávacích studiích. S otcem zpívá na jeho 8 CD, za která již obdrželi několik zlatých a platinových desek. Se svým otcem začala vystupovat v televizních pořadech. Byl o ní natočen dokument pro Českou televizi "Nehasit, hořím", vystupovala po boku Karla Gotta jako host v pořadu "Karel Gott swingující, hodně příležitostí dostala od Františka Poláka, který režíroval spousty televizních zábavných pořadů. Účastní se pravidelně charitativních akcí pro Kapku Naděje a jiných projektů. V současné době studuje na Gymnáziu v Rájci - Jestřebí s individuálním plánem. V roce 2000 po skončení natáčení televizního pořadu Doremi dostává nabídku od producenta na spolupráci a vzniká dívčí trio Black Milk. V červnu 2001 začíná natáčet s Terezou Černochovou a Helenou Zetovou Cd "Modrej dým". V roce 2002 získávají Českého Slavíka za objev roku a cenu Akademie, následující rok natáčí druhé Cd "Sedmkrát". Obě Cd se stávají zlatá a platinová. Na jaře roku 2005 Tereza odchází z Black Milk a začíná připravovat svoje sólové album - Orchidej, které vyšlo 27.března 2006.





Hodnocení: (hodnotilo 92 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info