Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Zac Efron

Zařazeno: iReferaty.cz > Životopisy > Zac Efron
 
Osobnost: Efron Zac
Datum vložení: 26.5.2008

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Zac Efron
jméno: Zachary David Alexander Efron

datum narození: neděle 18.10.1987 San Luis Obispo, Kalifornie

rodiče: David a Starla

sourozenci: bratr Dylan

domácí mazlíčci: dva psi (australští ovčáci)-Draemer a Puppy, siamská kočka-Simon

co řekl o svých zvířátkách: "Moji psi jsou strašně blázniví. Pořád se dostávají do nějakých problémů...ale jsou to moji nejvěrnější přátelé!"

oblíbené jídlo: sushi, exotická jídla

jeho nejcenější majetek: jeho podepsaná baseballová kolekce."Za předešlých 10 let už mám téměř každého hráče z týmu GIANTS, kromě Barryho Bondse! Na tom teď pracuju."

oblíbený TV kanál: Spike

než umře, chce: "Objevit že opravdu MÁM superschopnosti...jen jsem to doteď nevěděl!"

lidé by byli překvapení že je: "Stejný jako oni."

časopisy, do kterých se podepsal: "M&F,GQ,Cargo a Popstar!-jen proto že v nich byl dobrej plakát Jesseho...JK DUDE!" (chcete vědět co to znamená?Dobře,řekli ste si o to: frajer,elegán ale taky paďour nebo turista na dalekém zápaďe! to asi říct nechtěl,ale v američanech se nevyznáte...)

lechtivý?: Jo!

oblíbená hudba: cokoliv jen ne country!

alergie: žádná!

láska:Vanessa Ane Hudgens


Americký herec- Zac Efron se narodil v San Luis, Obispo v Californii, 18.října 1987. Rodiče jsou David Efron a Starla Baskett. Když mu bylo 11 let jeho rodiče si všimli jeho schopností ve zpěvu a tak Zac začal brát lekce zpěvu a poprvé si zahrál v muzikálu: Gypsy. Dostal role v hrách Peter Pan, The Music Man, Mame, Little Shop of Horrors.

Na střední škole si všimla jeho potenciálu učitelka dramatických umění a kontaktovala svého přítele filmového agenta, tak Zac začal hostovat v několika seriálových rolích a to ho pilotovalo do televize. V letech 2004-2005 ztvárnil roli Camerona Bale v seriálu od WB Summerlad (mimochodem tady hrál i Jesse McCartney).

Za roli ve filmu Miracle Run (2004) dostal pochvalu kritiků. Dalším filmem byl DerbyStallion (2005), který měl problém najít distributora a přišel do kin až v prosinci 2006. V roce 2006 hrál také v mega hitu High School Musical (HSM), který vidělo přes 38 milionů diváků v USA. Hodně lidí bylo zmateno jeho zpěvem v HSM. Zac Efron nemohl uzpívat vyšší tony a tak některé songy byli smíšené s hlasem zpěváka Audrew Seeley. Druhé pokračování tohoto filmu je plánováno na konec roku 2007. Předtím se ale Zac Efron objeví v roli Linka Larkina ve velkorozpočtovém muzikálu Hairspray.
Filmografie: 2007 Hairspray ...Link Larkin
2004 Miracle Run ...Steven Morgan
2003 Big Wide World of Carl Laemke, The ...Pete Laemke





Hodnocení: (hodnotilo 26 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info