Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Grabeel Lucas

Zařazeno: iReferaty.cz > Životopisy > Grabeel Lucas
 
Osobnost: Grabeel Lucas
Datum vložení: 18.3.2009

 

squareVClanku:
id='square-ir'
ŽIVOTOPIS


Lucas se narodil 23.listopadu 1984 Stephenovi a Jean Grabeelovým. Již v blízkém věku se svou sestrou Autumn začali psát písničky a hráli pro rodinu a kamarády. Navštěvoval Logan-Rogersville elementary and middle school. V 6.třídě přinesl hrající veš po jeho prvním vystoupení jako Colin v high school (střední škola) produkci The Secret Garden (tajemná zahrada). Jeho první větší role v Springfieldskem malém divadle (Springfield Little Theatre) byla Artful Dodger v divadelní hře Oliver.

Lucas pokračoval v předvádění na normálních základech v divadle, bylo to v 8. představení před absolvování střední školy.5 let byl aktivní člen divadelní mladé vystupovající herecké společnosti Y.E.S... Během toho vyučoval třídy v divadle od tance přes zpěv až po improvizaci pro všechny věkové kategorie. Lucas hrál hlavní role v hodně středoškolských muzikálech, produktech, operách, hudebních soutěžích, hrál na bubny v kostelním sboru, uvedl chlapeckou skupinu na Kickapoo High school, stejně jako navštěvování Misourijské přestižní umělecké akademie. Lucas odjel do Guatemaly na roční základ se svou rodinou jako soucást týmu 6ti leté mise.

V roce 2003, hned po promoci se odstěhoval do LA (Los Angeles), aby naplnil svůj životni sen. Lucas poznal manažéra, Roberta C. Thompsona. Během týdne měl agenta, během 3 týdnu měl 1. reklamu a během 9 týdnu natáčel poprvé pro Disney Channel movie, v seriálu HALLOWEENTOWN HIGH. Na jaře roku 2004, byl obsazen jako vůdce pro WB nazvaný Halleyho kometa. Později, po zjištění že show nebyla vybrána, hrál v jiném Disney channel original movie, High school musical. Když se vrátil domů ze SALT LAKE CITY, dodal hosta do hvězdné role v ABC Boston Legal roli v seriálu UPN Veronica Mars. K Lucasovu úspěchu přispívá soubor cílů v mladém věku a víra v to, že když je sen dá se ho dosáhnout.





Hodnocení: (hodnotilo 1 čtenář)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info