Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Lohan Lindsay

Zařazeno: iReferaty.cz > Životopisy > Lohan Lindsay
 
Osobnost: Lohan Lindsay
Datum vložení: 9.7.2009

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Povolání: Herečka, modelka, zpěvačka, textařka
Věk: 23
Datum narození: 2. 07. 1986
Místo narození: New York City, New York, USA
Znamení: Rak aktuální horoskop »
Výška: 165 cm
Životopis
Lindsay Lohan se stala známou díky své roli ve filmu z produkce studia Walt Disney Pictures Past na rodiče, ve kterém si zahrála s Dennisem Quaidem a Natashou Richardson. Jejím dalším filmem byla komedie Zpoveď královny střední školy (Confessions of A Teenage Drama Queen). Zahrála si take ve filmu Protivný sprostý holky.

Na televizní obrazovce se objevila v seriálech Another World, Guiding Light a Bette a celovečerních filmech Life-Size a Get a Clue. Práci modelky se Linsday Lohan věnuje již od svých tří let a na kontě má přes 60 televizních reklam. Singlem Ultimate, který se nachází na soundtracku k filmu Mezi námi děvčaty, odstartovala svou hudební kariéru.

Získala MTV Award za film Mezi námi děvčaty. Za Hebie fully loaded získala Kids Awards. Tento rok dokonca MTV music awards moderovala






Hodnocení: (hodnotilo 5 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info