Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Proč studovat obor Veřejná správa a Evropská unie

Zařazeno: iReferaty.cz > Referáty > Český jazyk a Sloh > 311 > 327 > Sloh > Úvahy o studiu na VŠ > Proč studovat obor Veřejná správa a Evropská unie
 
Titulek: Proč studovat obor Veřejná správa a Evropská unie
Datum vložení: 26.5.2008

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Znát svá práva je super. Vědět o světě je také super. Ale co je nejlepší na studování oboru Veřejná správa a Evropská unie?
Schopnost pomoci.
Vždycky jsem chtěla studovat úplně jiné věci. Ale nedávno jsem se rozhodla podstoupit lepší cestu. Nebude to cesta radosti, ani zábavy, ale časem pomůže.
Ptáte se komu? Přeci těm, kteří si sami nepomůžou. Ptáte se, kdo to je? Podívejte se kolem sebe, už to vidíte?
Je to všude kolem nás, ta zášť, zloba, nenávist. Ale za těmito pocity se skrývají ty lepší, jako je ochota pomoci, láska, přátelství. Jde jen o to, odhalit ty lepší city. Pro mě je nejjednoduší cesta studovat již výše zmíněné obory.
Tím bych mohla alespoň malinko obrátit svět k lepšímu. Sama ne.
Ale s přáteli, kamarády a rodinou ano.
A pokud bych se po vystudování školy dostala do vlády, byla bych zase o krůček blíže ke splnění svého snu. Snu o dobrém světě, ve kterém by fungovalo vše jak má.





Hodnocení: (hodnotilo 23 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info