Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

W.i.t.c.h.

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > W.i.t.c.h.
 
Autor: Kristýna Sliacká
Název díla: W.i.t.c.h.
Datum vložení: 22.2.2005

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Takže vítám vás na mojí stránce W.i.t.c.h..Je zde napsáno něco o W.I.T.C.H.kách.Doufám že se vám to bude líbit.
Will Vandomová:14-ti letá studentka z Sheffieldského Institutu.Její živel:energie.Její magická barva:růžová.Bylo jí svěřeno srdce Kondrakaru a umí mluvit s elektrickými spotřebiči.Její znamení:kozoroh.
Její rodina:máma Will:Suzan Vandomová pracuje pro Simuletch,chodí pozdě domů takžsi s Will moc neužije.Táta Will:rozvedl se s matkou Will.Více o něm nevím.Plch:roztomilé zvířátko.Jednou však zahyne.
Irma Lairová:13-ti letá strážkyně vody.Nebaví ji škola,sport,nejradějilenoší.Živel:voda.Magická barva:modrá.Dokáže řízené otázky.Její rodina:máma:je to její nevlastní máma.jinak nevím co dodat.táta:je to policista a zabýval se zmizením Elyon.Christoper:její mladší,otravný brácha.Nesnáší ho jen proto,že jí počmáral deník protože si ho spletl s náčrtníkem,je to prostě otrava.Její znamení:váhy.
Taranee Cocková:13-ti letá vládkyně ohně.Její živel:oheň.Její magická barva:fialová.Ovládá telepatii.Její znamení:beran.Její rodina:její máma:pracuje u soudu.Její táta:pracuje u soudu,ale jako psychyjatr.Petr:její bratr.Mají spolu jako sourozenci dobrý vztah.
Cornelia Haleová:14-ti letá strážkyně.Její živel:země.Její magická barva:zelená.Dokáže hýbat věcmi.Její znamení:býk.Její rodina:máma:je velmi
přísná a s Cornelií si moc nerozumí.Táta:snesl by jí modré z nebe.Lilian:otravná sestra,ale má ji moc ráda.Když spolu nejsou Cornelii se stýská.
Hay Lin:13-ti letá strážkyně.Její živel:vzduch.Její magická barva:stříbrná
.Když slyší oblíbenou hudbu lidí,vidí jejich minulost.Její znamení.Blíženc
i.Její rodina:máma:pracuje jako číšnice v jejich rodinné restauraci Silver Dragon,a zároveň je její spolumajitelkou.Táta:je kuchařem v jejich restauraci,a je jejím spolumajitelem.





Hodnocení: (hodnotilo 11 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



   Referáty na stejné téma:
W.I.T.C.H. Spáčilová, Alžběta 173 slov
 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info