Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

witch

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > witch
 
Název díla: witch
Datum vložení: 7.2.2006

 

squareVClanku:
id='square-ir'
WITCH JSOU CARODEJKY KTERE JSE JMENUJI. WILL WONDOMOVÁ,IRMA LAIROVÁ,TARANEE COOKOVA,CORNELIA HAELOVÁ A HAY LIN. KAZDA S CARODEJEK MA VOLBU SIL.JAKO TREBA.WILL-ENERGIE,IRMA-VODA,TARANEE-OHEN,HAY LIN-VZDUCH.JEDNA Z CARODEJEK JE VUDCE IRMI LIROVE,TARANEE COOKOVE A HAY LIN. A TET VAM NAPISU NECO O WITCH. WILL MÁ ZVLASTNI PRIVESEK KTERY JSE JMENUJE SRDCE KONDRAKARU,JE NADHERNE A KRASNE SVíTí BARVOU-FIALA,LITÁ A POSLOUCHA WILL CO REKNE TAK UDELÁ.WILL SE NARODILA 19 LEDNA VE ZNAMENÍ KOZOROHA. IRMA LAIROVA SE NARODILA 13 BREZNA VE ZNAMENI RYB. IRMA MA NEJRADSI PARTY.IRMA MA ZELVU LILIT JE TO ZELVA VODNÍ UMI UDELAT ZE SVOU SILOU I Z VODY CLOVEKA JENZE MUSI TO POUSTĚT POMALU JINAK TO SPADNE A VSECHŃA VODA SE ROSPSI PRIMO NA ZEM.IRMA MA BRATRA KTEREHO PRIMO NESNASÍ PORAT JI OTRAVUJE A RAT JI ZLOBI. TARANEE COOKOVA JE VLADKYNE OHNĚ.UMI DRZET OHEN VRUCE. KDYS JSOU VITCH V PASTI TREBA ZA MRIZEMA JEDNODUSE JE TARANEE ROZVARI A ROSPUSTI SE.TARANEE SE NARODILA 23 BREZNA.KORNELIA HALEOVA.KORNELIA UMI POHYBOVAT VECMA A KDYS JE NEKDE NEPORADEK TAK HO MUZE UKLIDIT JEN SVOU SILOU.CORNELIA SE NARODILA 10 KVETNA.JEJI NEJOBLIBENEJSI PREDMET JE¨.DEJEPIS.A RADA SE OBLEKA ABY BYLA NADHERNA.HAY LIN.HAY LIN JE VLADKYNE VZDUCHU.UMI LITAT A UMI CIST MISLENKY DRUHYCH.RADA NAVRHUJE SATY LIDEM.MA RADA SKOLU KVULI JEDNY HODINE A JETO HODINA KRESLENI.RADA KRESLI A UMI HROZNE NADHERNE KRESLIT A DOSTAVA ZA KRESLENI SAMI JEDNICKY NEDOSTALA ANI JEDNU 2,3,4,5, A UCITE NE 3,4,5 TO UZ VUBEC NE.





Hodnocení: (hodnotilo 23 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



   Referáty na stejné téma:
Witch Kaaberbol, Lene 156 slov
 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info