Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Poslední kmotr

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Poslední kmotr
 
Autor: Mario Puzo
Název díla: Poslední kmotr
Datum vložení: 13.2.2006

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Příběh velmi podobný Kmotrovi. Dějištěm je zde Las Vegas. Válka mezi dvěma rodinami je zdánlivě vyřešena. Nikdo však neví, že jeden muž z rodiny přežil a je zároveň synovcem dona. Zrzek Tonny to však ví a hodlá se pomstít za vyvraždění rodiny na Crossově otci zvaném Pippi. Ten sice ví, že je T. syn jeho oběti, ale myslel si, že je to Tonnymu jedno, protože svého otce ani neznal. T. je však zvrácený a trochu labilní člověk a navíc má velkou moc. Lstí vyřídí Pippiho a má spadeno i na Crosse. Ten však vše včas prohlédne a dokáže využít situaci pro sebe. Odrovná T. Uklidí stopy a opět stoupne v očích svého bose.





Hodnocení: (hodnotilo 0 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info