Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Lara Croft:Tomb Raider a Kolébka života

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Lara Croft:Tomb Raider a Kolébka života
 
Autor: Dave Stern
Název díla: Lara Croft:Tomb Raider a Kolébka života
Datum vložení: 28.2.2006

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Lara Croft zjistí, že v Egejském moři se nachází Chrám Luny postavený Alexandrem Velikým. Dostane se do chrámu a spozoruje, že je tam nějaká Sféra, pokusí se k ní dostat, ale když už ji má na dosah přepadnou ji nějací muži a zabijí její pomocníky, kteří jsou i její dobří přátelé a Sféru vezmou s sebou. Lara se chce pomstít, ale chce dostat i sféru, kde později zjistí, že je v ní klíč k Pandořině skříňce a tak se spojí s Terrym Sheridanem, který byl jejím dobrým přítelem (ale před pár lety), který je ve vězení za vlastizradu.S polu se dostanou do Číny, kde musí najít obávanou teroristickou organizaci Šaj-Ling, kde je i Sféra. Snaží se najít jejich úkryt, ale zajmou je a odvedou k Čchen Luo-vůdci Šaj-Lingu. V ůkrytu teroristů se strhne boj na život a na smrt mez Larou a Čchen-Luem. Při této příležitosti se Lara dozví, že Sféra bude odevzdána doktoru Reissovi v Šanghaji. Lara souboj vyhraje a dostává se do Šanghaje, ale Sféru nezíská. Musí se dostat do Pekingu kde zatím Reiss ve svém úkrytu se připravuje na obchodní schúzku, kde se chystá Sféru prodat(už má i kupce a není jeden) zde Lara Sféru získá a je rozhodnuta dostat se i k Pandořině skříňce, která je ukryta v Africe u hory Ol Doninyo Lengai-Hora bohů. Najde místo,kde je ukryta skříňka. Azde se schýlí k závěrečnému souboji mezi Larou a Reissem o smrtící poklad. Lara Reisse zabije a dostane se spolu s Terrym ke skříňce. Najednou chce Terry moc a pokusí se Laru zabít, ale dopadne to naopak. Nakonec Lara ukryje skříňku do bezpečí a vrací se domů. Kniha se mi velmi líbila, protože je zde hodně akce, napětí a dobrodružství a doporučila bych ji každému, kdo má toto rád.





Hodnocení: (hodnotilo 88 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info